Saturday, February 12, 2011

hantu.kak.limah.balik.bilik :)

walaupun aku dah dengar banyak kali crte ni tapi aku still xdapat nak tengok gak movie ni.yg paling lawak ny sal tangan si usop yang patah longlai.(kalah akuny gaya tangan aku tw!) mase member2 aku stori sal movie ni mmg aku rase lawak nak mampos gilak la en. nak dijadikan crteny. membe bilik aku dapat cite uh dari kawan die. so, apelagi aku un minxla kat die. membe aku un cakapla yg snany crte uh adela sekuel zombi kampung pisang uh hah. (crte uh mmg lawak gilak nak mmposla!) sumpah xkering gusila tengok cite uh.. :)

hah. nilah dio crteny! :)


naseb bekla tangan die xdok pusing2 uh tyme ni. kalo x , xtwla aku!
(usop.usop. ko xpenat ke wat tangan macam uh?)


zomba! zomba! =)
tulah xnak blaja lagi ENGLISH EDUCATION!! :D
seram xtgok muke kak limah ni hah.
aku ingatkan die ni hantu.rupe2 nyorg gilak ya!
 kesian die.. :)

mase aku tengok cite uh. aku tengok dengan membe bilik aku!. kitorang siap terbahak2 gelak tyme tengok movie uh. membe bilik aku yang mmg da xde sore uh pun, dok gelak gak! (xsedo sore dah nak ilang da! ish3~). part ape yang paling bes dalam cte uh.. hmm~ aku paling suke tyme abi pakai tudung saji uh ha. sumpah lawak gilak!. xpena dibuat org tw.  kahkahkah... mmg geligala si pengarah crte uh.. tahniah MAMAT KHALID!.

pesanan aku bagi mike2 yang xtengok lagik crte uh?? pila tengok. aku yakin dan dgn konfiden akan mengatakan korg akan dok gelak2 giler2 sampai korg ilang sore punyla!!!. tengok jangan xtengok tw!! :)

HIDOP INDUSTRI PERFILEMAN MALAYSIA!!!

~AlWaYSMEaNDThEM~

3 comments:

  1. seram la. for the frst time. lame.lame xtkut da, ~! :))

    ReplyDelete
  2. mana ade seram sangat.. biase2 je kowt!! :)

    ReplyDelete